Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus: China redirecţionează zborurile cu destinaţia Beijing, în contextul înmulţirii cazurilor importate

zboruri anulate

Toţi pasagerii internaţionali care se îndreaptă spre Beijing vor fi redirecţionaţi începând de luni spre 12 puncte de intrare speciale localizate în diferite zone din China, a anunţat duminică, într-o informare online, Administraţia Aviaţiei Civile din China, relatează DPA.

Pasagerii cu destinaţia Beijing vor ateriza în schimba pe aeroporturile Shanghai Pudong, Nanjing, Tianjin, Dalian, Qingdao, Xi'an, Shenyang, Zhengzhou, potrivit Agerpres.

Taiyuan, Hohhot şi Shijiazhuang.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, MÂHNIT după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Intere: 'Au înmuiat termenul, s-au temut să nu piardă capital politic'

După verificările de imigraţie, persoanele care îndeplinesc condiţiile privind carantina vor putea să se îmbarce în noi zboruri spre capitala Chinei, se menţionează în anunţ.

Beijingul este printre principalele locuri din China unde apar cazuri de coronavirus importate, anunţând 13 noi astfel de infectări duminică.

Autorităţile sanitare au raportat duminică un total de 45 de noi infecţii de COVID-19 importate, cea mai mare creştere a numărului de astfel de cazuri venite din afară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.