Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Ciclistul columbian Egan Bernal scoate la licitaţie o bicicletă şi mai multe tricouri

Twitter
coronavirus

Rutierul columbian Egan Bernal, câştigătorul ediţiei de anul trecut a Turului ciclist al Franţei, a anunţat că scoate la licitaţie o bicicletă şi mai multe tricouri în scopuri caritabile pentru copiii din Columbia, în contextul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters potrivit Agerpres.

Într-un mesaj video postat pe Twitter, sportivul de 23 de ani a precizat că scoate la licitaţie o bicicletă Pinarello, precum şi tricoul alb din Turul Franţei 2019, pentru cel mai bun tânăr jucător, precum şi cel galben de campion, dar şi un altul al echipei sale, Team Ineos.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat, după decizia Guvernului: Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească

Toate încasările vor fi orientate către Fundacion Exito, care furnizează mâncare şi alte lucruri de care au nevoie copiii din Columbia.

''Pe lângă asta, puteţi dona bani pe fundacionexito.org'', a adăugat Bernal, care în 2016 a câştigat Turul Bihorului, iar în 2017 s-a impus în Turul Sibiului.

Bernal este cel mai nou ciclist care contribuie la efortul global împotriva pandemiei de coronavirus, după spaniolul Alberto Contador, dublu câştigător al Turului Franţei, care miercuri a scos la licitaţie una din fostele sale biciclete.

Polonezul Michal Kwiatkowski, campion mondial în 2015, si-a oferit apartamentele pe care le deţine medicilor şi asistentelor care luptă cu coronavirusul.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.