Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus în Premier League - Jucătorii şi antrenorii echipei Arsenal Londra au acceptat o scădere a salariilor cu 12,5 la sută

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Jucătorii şi antrenorii echipei Arsenal Londra au acceptat o scădere a salariilor cu 12,5 la sută, cu scopul de a ajuta clubul să facă faţă crizei economice declanşate de pandemia de coronavirus, informează BBC.

"Acordul se bazează pe presupunerea că vom încheia sezonul 2019-20 şi vom primi drepturile de televizare în totalitate. Economiile rezultate vor ajuta la acoperirea câtorva dintre riscurile financiare pe care le avem în acest sezon, în raport cu veniturile noastre comerciale şi cele din meciurile găzduite. Mişcarea urmează unor discuţii pozitive şi constructive. În aceste discuţii a existat o recunoaştere clară a gravităţii situaţiei actuale, cauzată de pandemia Covid-19, şi o dorinţă puternică a jucătorilor şi a personalului de a-şi demonstra sprijinul pentru familia Arsenal. Suntem mândri şi recunoscători jucătorilor şi personalului nostru că ne-am strâns împreună pentru a sprijini clubul, oamenilor şi comunităţii noastre în aceste perioade fără precedent, care sunt unele dintre cele mai provocatoare cu care ne-am confruntat în istoria noastră", se arată într-un comunicat al cubului londonez.

Arsenal este al patrulea club din Premier League care a anunţat astfel de măsuri, după Watford, Southampton şi West Ham, dar este primul club din grupul celor şase mari grupări (Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea şi Tottenham) care a făcut sacrificii financiare de acest fel, cerute de câteva săptămâni de opinia publică şi de politicienii din Marea Britanie.

Premier League a cerut cluburilor să reducă salariul jucătorilor cu 30 la sută, dar Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti a precizat că o asemnea reducere ar afecta contribuţiile fiscale la Sistemul Naţional de Sănătate, NHS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.