Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Ministerul Sănătății din Oman anunţă primele două cazuri de contaminare

coronavirus otopeni epidemie gripa virus boala

Ministerul Sănătăţii din Oman a anunţat luni primele două cazuri de infecţie cu coronavirus, a relatat postul naţional Oman TV, citat de Reuters.

Cele două femei din Oman diagnosticate au vizitat Iranul, potrivit anunţului care precizează că starea pacientelor este stabilă.

Kuweit şi Bahrain au anunţat luni primele cazuri de infectare cu noul coronavirus, la persoane care s-au întors din Iranul învecinat, unde bilanţul a crescut la 12 morţi şi la 47 de cazuri de contaminare. În Kuwait, persoanele infectate sunt un cetăţean kuweitian de 53 de ani, un saudit de 61 de ani şi un apatrid de 21 de ani. În Bahrain, Ministerul Sănătăţii a anunţat că un cetăţean care se întorcea din Iran a fost diagnosticat cu coronavirus.

Citește și: Un greu din ALDE, Toma Petcu, a trecut la grupul parlamentar PNL: 'Fără să accept vreodată arbitrariul sau măsurile de forţă'

Irakul a anunţat luni primul caz de contaminare cu noul coronavirus - un student iranian la religie în oraşul sfânt şiit Najaf -, în timp ce ţara a interzis deja călătoriile între Irak şi marele său vecin iranian.

Numărul din ce în ce mai mare de cazuri de infectare din Iran, care a devenit principalul focar al epidemiei în regiune, a determinat multe ţări vecine să îşi închidă graniţele sau să restricţioneze schimburile comerciale cu această ţară, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.