Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Norvegia îşi îndeamnă cetăţenii să nu călătorească în străinătate

Video Blocks
Norvegia

Norvegia îşi îndeamnă cetăţenii să nu călătorească în străinătate luna următoare şi a cerut norvegienilor din afara ţării să ia în considerare să se întoarcă acasă cât mai curând posibil din cauza focarului de coronavirus, informează sâmbătă Reuters.

Ministerul de Externe a declarat într-un comunicat că face recomandarea din cauza răspândirii virusului şi riscului ca alte ţări vor restricţiona călătoriile, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

"Ţările pot introduce rapid restricţii de călătorie, carantină la sosirea din ţări cu coronavirus şi frontierele se pot închide, zborurile ar putea fi anulate sau alte măsuri iniţiate", a declarat ministrul de externe Ine Eriksen Soereide.

Principalul aeroport din Oslo şi-a închis porţile pentru călătorii străini vineri, a declarat o municipalitate locală, invocând noi restricţii impuse de guvern şi autorităţile norvegiene din domeniul sănătăţii.

Vezi si: ULTIMA ORĂ S-au interzis în România evenimentele cu peste 50 de persoane în spații închise: fitness, SPA, cosmetică, cazinouri + cinema, teatre, muzee .

Guvernul a invocat joi puteri sporite pentru a închide o serie de instituţii private şi publice, inclusiv şcoli şi restaurante, şi a cerut ca cei mai mulţi oameni să lucreze de acasă dacă ar putea.

Banca centrală a redus urgent dobânda de referinţă vineri şi a pompat bani în bănci, în timp ce guvernul a prezentat un pachet de măsuri fiscale şi de reglementare pentru a ajuta economia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.