Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Tom Hanks a fost externat

facebook.com
Tom Hanks

Actorul Tom Hanks a fost externat din spitalul australian în care a fost izolat după ce a fost diagnosticat cu coronavirus săptămâna trecută, soţia sa Rita Wilson rămânând spitalizată, au indicat marţi responsabili australieni, citaţi de AFP.

Hanks, premiat cu Oscar de două ori pentru "Philadelphia" şi Forrest Gump", a fost pe Gold Cost, în apropiere de Brisbane (centru-est în Australia), pentru filmări la producţia despre viaţa lui Elvis Presley, realizată de australianul Baz Luhrmann, când a contractat boala.

În ceea ce o priveşte pe Rita Wilson, 63 de ani, ea a susţinut concerte la Sydney şi Brisbane înainte de a fi testată şi diagnosticată pozitiv cu Covid-19. Autorităţile australiene caută persoanele care au fost în contact cu cei doi şi care ar fi putut fi contaminate.

Australia a înregistrat până în prezent 400 de cazuri de coronavirus, dintre care cinci persoane au murit.

Tom Hanks şi soţia sa au postat pe reţelele de socializare mesaje referitoare la infectarea cu Covid-19, mulţumind persoanelor care i-au ajutat şi îndemnându-şi fanii să respecte sfaturile experţilor pentru a evita contactarea virusului.

Tom Hanks s-a întors în locuinţa de pe Gold Coast.

Noul coronavirus a făcut cel puţin 7.007 morţi în lume de la apariţia sa în decembrie 2019, potrivit unui bilanţ stabilit, luni, ora 17.00 GMT, de AFP plecând de la surse oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.