Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - USV a disponibilizat un cămin studenţesc, pentru cazarea cadrelor medicale de la SJU

Twitter
coronavirus

Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava (USV) a încheiat un protocol cu Instituţia Prefectului privind punerea la dispoziţia cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava a căminului C2 din campusul instituţiei academice.

Într-un comunicat remis joi AGERPRES de către Instituţia Prefectului - Judeţul Suceava se afirmă că medicii şi cadrele medicale ''asigură în continuare activitatea unităţii medicale şi venim în sprijinul nevoii acestora de a-şi proteja familiile în această perioadă''.

Căminul în care vor fi cazate cadrele medicale dispune de 111 camere cu un total de 341 de locuri, în camere cu câte trei sau patru paturi.

Sursa citată precizează că, în acest context, prefectul Alexandru Moldovan, în urma discuţiilor purtate cu conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ), a convenit ca paza acestui spaţiu să fie asigurată de către personal desemnat din cadrul acestei instituţii, iar personalul din cadrul IJJ Suceava va distribui şi cartelele de acces cadrelor medicale.

Pentru cele zece cadre medicale, şase medici, trei medici voluntari şi un medic ce va asigura conducerea interimară a Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Suceava, care au ajuns joi de la Iaşi, Instituţia Prefectului a pus la dispoziţie spaţii de cazare ale căror costuri vor fi asigurate prin finanţarea Consiliului Judeţean Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.