Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul bagă ROMÂNII ÎN SPERIEȚI: numărul celor care sunt de acord cu vaccinarea obligatorie crește

MFE
Vaccinare

Nunărul tot mai mare de îmbolnăviri de coronavirus bagă românii în sperieți. Tot mai mulți dintre ei se arată de acord cu vaccinarea obligatorie,  susțin psihologii. Medicii recomandă vaccinarea celor cu afecţiuni cardio-vasculare cronice pentru creşterea rezistenței, conform Mediafax.

Citește și: O stewardesă Ryanair a EXPLODAT la adresa românilor veniți din diaspora: Acum când nu mai aveți ce fura, pe cine prosti, înșela vă întoarceți în țara asta

„Automat la nivel psihologic starea lor de anxietate este puternic influenţată. Tocmai din aceste considerente poziţia cetăţenilor s-a schimbat în ce priveşte vaccinarea, în sensul în care oamenii percep descoperirea unui vaccin contra acestui virus ca fiind într-adevăr o sursă de protecţie”, spune psihologul Ioana Dumitru.

Oamenii văd cu ochi buni vaccinarea împotriva Covid-19.

„Orice vaccin împotriva bolilor, care cu ajutorul vaccinurilor au fost eradicate, că sunt şi oameni de rea voinţă. Dacă ţi-ai face rău numai ţie treaba ta. Faci rău refuzând altora”, spune un bucureștean.

„Categoric. Orice posibilitate şi metodă de a eradica nenorocirea asta. Trebuie să fi inconştient să nu accepţi”, susțin oamenii.

Medicii recomandă vaccinarea în special a celor cu afecţiuni cardio-vasculare cronice pentru creşterea rezistenţei.

„Colegiul American de Cardiologie, într-o declaraţie recentă, recomandă cu fermitate vaccinarea generală a tuturor pacienţilor cu boli cadrio-vasculare cronice în vederea reducerii incidenţei altor forme de infecţie respiratorie care ar scădea rezistenţa organismului şi faţă de Coronavirus”, explică medicul cardiolog Adrian Tase.

Legea vaccinării obligatorii urmează să fie dezbătută de Camera Deputaţilor, care este for decizional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.