Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul intră în jandarmi: Încă 12 sunt infectați

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus jandarmi

Alţi 12 jandarmi de la unitatea din Craiova au fost confirmaţi pozitiv, în ultimele 24 de ore, la testarea pentru depistarea virusului SARS-Cov-2, numărul angajaţilor unităţii depistaţi infectaţi cu noul coronavirus ajungând la 28.

Potrivit Prefecturii Dolj, până acum, la nivelul judeţului, 112 persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, iar dintre acestea 28 de persoane lucrează în cadrul unei unităţi de jandarmi, o persoană este angajată în cadrul IPJ Dolj, iar alte patru sunt cadre medicale la unităţile spitaliceşti din judeţ. În Dolj s-au înregistrat două decese din cauza COVID-19 la Spitalul "Victor Babeş" din Craiova, scrie agerpres.ro.

Citește și: Reguli stricte! Ce măsuri se vor lua pe litoralul românesc

În cursul zilei de marţi, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 700 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 70 de societăţi comerciale, iar pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, au fost aplicate peste 120 de amenzi în valoare de aproximativ 267.000 de lei. De asemenea, o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu a fost amendată cu 2.000 de lei de poliţişti, fiind totodată introdusă pentru 14 zile într-un centru de carantină din Craiova.

Citește și: Traian Băsescu confirmă sursele Bugetul.ro: Atât PSD, cât și PNL au fost avertizate de propunerea privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.