Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul loveşte la Câmpina - Cursurile Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina, suspendate pe fondul suspiciunii infestării unei eleve

sciencealert.com
coronavirus

Cursurile de la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, sunt suspendate, vineri, după ce o elevă de 19 ani a fost dusă la spital cu suspiciune de coronavirus. Măsura a fost luată pentru a se putea face o dezinfecție generală, potrivit mediafax.

Directorul adjunct al Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, Gheorghe Lamba, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Inspectoratul Școlar Prahova a primit o adresă de la DSP Pahova.

„Azi ( vineri n.r.) cursurile sunt suspendate să facem dezinfecție. Există o suspiciune de coronavirus. E o fată de la noi din școală care a fost în Italia. S-a întors pe 25 februarie, a plecat cu un fel de gripă și s-a întors cu aceleași simptome.

Citeşte şi: ICCJ stabileşte termen de două luni în procesul lui Mircea şi Vlad Cosma, în care trebuie să stabilească definitiv unde se va rejudeca dosarul

A venit acasă, s-a adresat medicului de familie care i-a spus că e o răceală și poate merge la școală, așa am înțeles eu”, a declarat Lamba.

Potrivit acestuia, marți, fata a fost la școală. Miercuri însă, la un triaj făcut de DSP, ea a fost trimisă acasă iar joi a sunat la 112.

Eleva este clasa a IX-a.

În Liceul Tehnologic Energetic învață peste 700 de copii.

“Așteptăm rezultatul analizelor acum”, a mai spus Lamba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.