Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corpul neînsufleţit al cântăreţului Prince a fost incinerat în cadrul unei ceremonii private

prince

Corpul neînsufleţit al cântăreţului american Prince a fost incinerat sâmbătă în cursul unei ceremonii private, urmând să fie organizată o ceremonie publică pentru ca admiratorii să-i poată aduce un ultim omagiu muzicianului american, a anunţat purtătoarea de cuvânt Anna Meacham, relatează AFP. 

'Timp de câteva ore, a avut loc o frumoasă ceremonie privată în memoria lui Prince, în prezenţa unui grup restrâns de persoane care l-au iubit cel mai mult: familia, prieteni şi muzicieni', a declarat, într-un comunicat, Anna Meacham. 'Corpul lui Prince a fost incinerat' şi locul unde va fi depusă cenuşa 'va rămâne privat', a precizat ea. 

Cauzele decesului lui Prince, la 57 de ani, rămân necunoscute fiindcă poliţia nu a găsit semne de sinucidere şi nici de traumatisme. Cântăreţul american, decedat joi la 57 de ani în apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost găsit în stare de inconştienţă într-un lift al studiourilor de înregistrare situate în reşedinţa sa. 

Omagiile nu au încetat să curgă vineri, preşedintele Obama, aflat în vizită oficială la Londra, reafirmându-şi tristeţea la dispariţia "marelui interpret". Şeful aministraţiei americane, care l-a invitat pe Prince să cânte la Casa Albă, a mărturisit că a ascultat două piese ale lui, "Delirious" şi "Purple Rain", înaintea întâlnirii cu premierul David Cameron. Reţelele AMC şi Carmike Cinemas au anunţat vineri seară că vor organiza proiecţii cu "Purple Rain" de sâmbătă până joia viitoare în peste 150 de săli de cinema din Statele Unite. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.