Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corturi tehnice la centrele de vot din Sectorul 6, în ziua alegerilor: Se vor distribui măşti, mănuşi şi dezinfectant

Biz Brasov
masti protectie

Primarul Sectorului 6 anunţă că, la alegerile locale din 27 septembrie, la fiecare centru de votare va fi amenajat câte un cort tehnic, unde le vor fi distribuite alegătorilor măşti, mănuşi şi substanţe dezinfectante în doze individuale, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES, în cadrul măsurilor organizatorice care vor fi luate pentru buna desfăşurare a alegerilor locale din 27 septembrie, primarul Gabriel Mutu a propus amenajarea de corturi tehnice, la fiecare centru de votare de pe raza Sectorului 6. În corturile de la intrarea în centrul de votare vor fi distribuite alegătorilor măşti, mănuşi de unică folosinţă şi substanţe dezinfectante, în doze individuale.

Citește și: Ministrul Educației a făcut noi precizări! În ce condiții vor începe școlile

"În şedinţa de ieri a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 6 am adoptat o hotărâre cu privire la suplimentarea măsurilor generale de protecţie, pe care autoritatea publică locală Sector 6 le va implementa pe durata desfăşurării scrutinului electoral din timpul pandemiei. Pe 27 septembrie vom distribui tuturor participanţilor la vot măşti de protecţie, mănuşi de unică folosinţă şi dezinfectant individual, astfel încât oamenii să se simtă şi să fie în deplină siguranţă atunci când intră în centrul de votare. Mulţi dintre cei care doresc să vină să voteze nu au posibilitatea să îşi achiziţioneze mască de unică folosinţă şi alte materiale de protecţie, iar datoria noastră, a reprezentanţilor autorităţilor, este de a ne îngriji de comunitate. Locuitorii Sectorului 6 vor vota în siguranţă!", afirmă primarul Gabriel Mutu, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.