Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corvinul Hunedoara, Ceahlăul Piatra Neamț și CS Tunari, între echipele promovate în Liga 2

prosport.ro
liga 2

Corvinul Hunedoara, Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Alexandria, CSM Reșița și CS Tunari sunt cele cinci echipe promovate miercuri în Liga 2, a anunțat FRF.

După ce pe 3 și 4 iunie s-au disputat turul barajelor de promovare în Liga 2, miercuri au avut loc partidele din retur, scrie Mediafax.

FRF a prezentat rezultatele din retur, precum și cele din tur, alături de echipele calificate în Liga 2 Casa Pariurilor 2023/24:

CORVINUL HUNEDOARA – Unirea Ungheni 4-1 (3-1). După ce și-a asigurat un avans considerabil în privința promovării prin victoria cu 2-0 din tur, Corvinul a sărbătorit cu peste 12.000 de fani alături promovarea în L2, consfințită după o partidă începută furtunos, 2-0 după primele 10 minute!

CEAHLĂUL PIATRA NEAMȚ – Foresta Suceava 2-0 (0-0). După o remiză albă pe terenul sucevenilor, peste 12.000 de fani au trăit cu sufletul la gură returul și s-au bucurat de o primă repriză în care Ceahlăul a reușit să deschidă scorul, iar portarul nemțenilor să pareze apoi un penalty în prelungiri. Ceahlăul revine în L2, marcând și în finalul meciului.

CSM ALEXANDRIA – ACS Viitorul Dăești 4-1 (3-0). Orașul Alexandria revine în L2 după ce, în tur, CSM s-a impus cu 2-0 în partida amânată cu o zi din cauza ploii și disputată finalmente la Râmnicu Vâlcea, iar la retur gazdele au demarat în forță, conducând deja la pauză cu 3-0. Cu 2.000 de teleormăneni în tribune, CSM Alexandria a trecut ușor și peste primul gol primit, restabilind diferența de după primele 45 de minute prin reușita lui Cioablă.

CSM REȘIȚA – CSM Deva 3-2 (3-1). Bănățenii au întors spectaculos în tur și au învins cu 3-2 în deplasare după ce în minutul 50 erau conduși cu 2-0, iar la retur, purtați de peste 8.000 de suporteri, au dublat victoria.

CS TUNARI – Popești Leordeni 3-1 (3-0). După ce a fost învinsă în tur, 1-2, scor stabilit încă de la pauza partidei, CS Tunari a început în forță returul și a fixat încă după 45 de minute un avans considerabil, prin hattrick-ul lui Claudiu Herea. CS Tunari a conservat multă vreme avantajul și obține promovarea în L2 în fața a aproximativ 600 de suporteri, în ciuda golului de consolare marcat de oaspeți în prelungirile partidei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.