Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Andreica, din gafă în gafă! Dovada că șeful Sindicatului Europol minte cu privire la pensionarea fostului șef al IPJ Constanța

Radu Pop
info huedin
cosmin andreica lider sindicat europol

Cosmin Andreica, din gafă în gafă! Dovada că șeful Sindicatului Europol minte cu privire la pensionarea fostului șef al IPJ Constanța

Președintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a comentat raportul prezentat de ministrul justiției și a sugerat că Adrian Glugă, fostul de acum șef al IPJ Constanța se va pensiona în urma accidentului d ela 2 Mai, acolo unde șoferul drogat Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.

Declarațiile sindicalistului făcute în presă vin în contradicție flagrantă cu faptele care s-au petrecut marți, și anume faptul că polițistul inspectoratului de poliție de la malul mării a spus clar că doar a demisionat din funcție și nu se va pensiona.

Adrian Glugă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu a solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne.

„Cred că este momentul la care pot să fac o clarificare. Mi-am solicitat eliberarea din funcţie tocmai pentru a mă pune la dispoziţia eşaloanele superioare, care au verificat şi vor verifica în continuare toate aspectele legate de incidentul de la Vama Veche-2 Mai. După eliberarea din funcţie, am fost pus la dispoziţie şi precizez că nu am solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne. Cred că este important să subliniez acest lucru”, a declarat Glugă.

Întrebat dacă doreşte să iasă la pensie, fostul şef al IPJ Constanţa a răspuns: “Nu, în niciun caz”.

El a precizat ce va face în continuare. “Voi rămâne în cadrul IPJ. Conform legilor în vigoare vor fi stabilite anumite sarcini pentru persoana mea”, a adăugat Adrian Glugă.

„Înțelegem că nu a fost destituit din funcție domnul Glugă (șeful IPJ Constanța, n.r.), ci domnul Glugă se va pensiona, ceea ce înseamnă că răspunderea disciplinară pentru dumnealui nu va mai exista. Sigur că, din păcate, încă vedem că la nivelul MAI se continuă cu această politică a piramidei inverse, în sensul în care cel din stradă ajunge să suporte cele mai multe consecințe, iar cel din ierarhia cea mai înaltă – cele mai puține sau spre deloc. Pentru că dacă analizăm și celelalte cazuri din trecut, a se vedea Onești, a se vedea Caracal, în realitate nu a ajuns să răspundă niciun șef, niciun manager, adică niciun funcționar public cu statut special care este plătit să coordoneze activitatea”, a spus, în presă, șeful Europol.

Citește și: Poliția Română demonstrează că Sindicatul Europol minte: Examenele de TCO vizează posturile de Ordine Publică

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.