Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, despre atitudinea lui Gabriel Tamaș: E ca un copil, de emoţie, nu poate să doarmă nopţile'

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Cosmin Contra

Selecționerul Cosmin Contra l-a chemat la naționala României pe fundașul Gabriel Tamaș pentru dubla cu Serbia și Lituania din Liga Națiunilor. Surpriza a fost nu numai de partea apărătorului de 34 de ani, scrie Mediafax.

Contra a dezvăluit care este atitudinea celui mai experimentat jucător din lot. "E ca un copil, a zis că, de emoţie, nu poate să doarmă nopţile. Aşa se simte", a spus Contra pentru Pro TV.

Tamaş şi Contra au fost colegi la naţionala României, însă trecutul este trecut, iar prezentul este unul: fundaşul israelienilor de la Hapoel Haifa este antrenat de selecționerul Contra, iar acest lucru este respectat de jucător.

"Mister. Cum ai vrea să mă adresez. Este antrenorul meu", a spus Tamaş. Nici lui Contra nu i se pare ciudată situația: "Băieţii îmi zic Mister, chiar dacă au fost colegi cu mine".

Citește și: Claudiu Niculescu, extrem de supărat: 'E o seară ruşinoasă pentru mine. E clar ca avem mult de muncit'

Gabriel Tamaț are 65 selecții la naționala României și a declarat că are gânduri mari. Vrea să prindă un nou turneu final, apoi își poate agăța ghetele în cui liniștit.

Cu 65 de selecţii în echipa naţională, Gabi Tamaş este cel mai experimentat jucător din lotul convocat de Cosmin Contra, în vederea dublei cu Lituania (11 octombrie) și Serbia (14 octombrie), din Liga Națiunilor. În ciuda acestui fapt, selecţionerul Cosmin Contra a dezvăluit că această convocare l-a emoţionat pe fundaşul israelienilor de la Hapoel Haifa.

Marţi (n.red. - 9 octombrie), tricolorii decolează spre Vilnius, acolo unde joi, 11 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul LFF, vor întâlni selecționata Lituaniei. Cel de-al doilea joc este programat duminică, 14 octombrie, de la ora 16:00, pe Arena Națională, în fața Serbiei, echipă căreia România i-a fost egală, 2-2, la Belgrad, în septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.