Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Niculescu, extrem de supărat: 'E o seară ruşinoasă pentru mine. E clar ca avem mult de muncit'

www.agerpres.ro
Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu, antrenorul lui Dinamo, a fost extrem de supărat pe evoluţia elevilor săi după înfrângerea suferită la Botoşani, 2-0, scrie Mediafax.

"Clau-gol" şi-a ameninţat jucătorii că vor sta pe bancă şi în tribună, unii dintre ei, dacă nu vor face ceea ce le cere. Fostul atacant din Ştefan cel Mare e conştient de situaţia grea în care se află echipa, acum pe loc de baraj. Niculescu priveşte cu încredere spre această pauză de două săptămâni pentru meciurile echipei naţionalei.

"Nu e posibil, am început de la 0-1. E o seară ruşinoasă pentru mine. Jucătorii trebuie să fie puternici. Îmi găsesc destul de greu cuvintele, e clar că avem foarte mult de muncit. Ce să... Regret că am pierdut, avem foarte mulţi suporteri care ne-au încurajat. E normal să cedeze, când rezultatele sunt cele care sunt. Trebuie să fim puternici. Nu avem altă soluţie. Urmează două săptămâni pe care trebuie să le pregătim foarte bine. Avem mult de muncit.

Am întâlnit o echipă care, mai ales după ce a marcat, s-a retras în propria jumătate. E greu să-i desfaci. Eu nu accept jumătăţi de măsură. Asta e cea mai mare supărare. Jucătorii vor sta. Şi pe bancă, şi în tribună! Trebuie să pună capul în pământ, să fie umili şi modeşti. Cine nu-şi dă viaţa pentru această echipă nu va juca, e simplu!

Citește și: Mormântul cântărețului Valeriu Sterian a fost VANDALIZAT - 'E un gest care nu are nimic de-a face cu omenia' - FOTO

S-a văzut calitatea lui în multe dintre acţiuni. E normal să nu aibă ritm de joc. Sunt convins că el ne va ajuta. Trebuie să reglăm foarte multe lucruri şi să dăm drumul la treabă cu adevărat. Mie, sincer, mi-e greu să ridic capul din pământ când mă uit în clasament. Îmi asum absolut totul.

Eu zic că da, dar trebuie puţin timp, pe care nu l-am avut în aceste zile. Urmează o perioadă foarte grea, cu meciuri foarte importante. Orice meci, de acum încolo, e o finală. Nu mai putem pierde puncte aiurea, să facem cadouri. Cine nu înţelege, cine nu face ce-i spun eu, va sta pe bancă sau în tribună. Îmi pare rău!", a spus Claudiu Niculescu după meci, la TelekomSport.

Dinamo e pe un dezastruos loc 12, de baraj, cu doar 11 puncte strânse în 11 etape. "Câinii", abia preluaţi de Claudiu Niculescu, n-au mai câştigat de cinci meciuri în Liga 1, de la succesul cu Hermannstadt. În ultimele două meciuri din tur, Dinamo joacă împotriva Dunării Călăraşi (acasă) şi împotriva Chiajnei (deplasare).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.