Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, după ce naționala s-a ales cu terenul suspendat, din cauza huliganilor: 'Suporterii români nu sunt rasiști'

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Cosmin Contra Răzvan Burleanu

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a afirmat că suporterii tricolorilor nu pot fi considerați rasiști sub nicio formă, în urma declarațiilor făcute de oficialii naționalei Suediei, care au declarat că se tem de posibile astfel de incidente.

"Nu vreau să comentez, dar, în niciun caz, suporterii români nu sunt rasiști", a declarat Contra, la conferința de presă premergătoare meciului cu Suedia, din preliminariile EURO 2020. Ulterior, selecționerul a declarat că i se pare "nedreaptă" imaginea construită în jurul acestui subiect.

Citește și: Atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Cât de nenorocit poți sa fii?Ce jeg de om e’

"Am discutat cu jucătorii despre paşii pe care îi vom urma în caz de rasism. Trebuie să ştim ce avem de făcut dacă este cazul", a declarat selecționerul Suediei, Janne Anderson, la conferința de presă organizată joi, la București.

În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano.

Citește și: Eugen Teodorovici îl atacă pe Florin Cîțu: Nu știe să citească un buget

Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.