Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra încearcă imposibilul: 'Mi-e greu să cred că va reuși să-l convingă pe Ștefan Radu să revină la națională'

www.fanatik.ro
Ștefan Radu Lazio

Cosmin Contra (41 de ani) și-a propus ca printre primele acțiuni pe care vrea să le întreprindă ca selecționer să se numere și un drum la Roma pentru a-l convinge pe Radu Ștefan (30 de ani) să revină la prima reprezentativă.

Demersul lui ”Guriță” are șanse extrem de mici de reușită, după cum susține Dorin Goian, unul dintre apropiații fotbalistului de la Lazio.

”Din câte ştiu eu, Radu Ştefan este greu de întors la echipa naţională. El şi-a spus ideea atunci, când a renunţat. A spus că nu mai vrea să vină şi mi-e greu să cred că va reuşi să-l facă să-şi schimbe părerea, chiar şi Cosmin Contra.

Citește și: Lovitură de teatru la Wuhan: Simona Halep și Monica Niculescu s-au RETRAS

Personal, i-am şi spus-o, nici eu nu sunt de acord cu decizia lui Radu Ştefan de a nu mai veni la echipa naţională, pentru că e un jucător foarte valoros, de care echipa naţională are nevoie”, a spus Dorin Goian. la Look TV.

Fostul fundaș al Stelei lasă de înțeles că Ștefan n-a mai venit la lot nemulțumit de programul impus de Victor Pițurcă, dar mai spune că mai există și un alt motiv.

”Nu ştiu ce supărări a avut el. Eu ştiam că el s-a supărat pe regimul de la echipa naţională, că se stătea mult în cantonament. Ştim cu toţii că regimul era mai strict în acea perioadă, cu domnul Piţurcă, se stătea foarte mult în cantonament. Atunci, motivul ăsta l-a invocat.

Probabil mai este şi altceva pe lângă, dar asta o ştie el cel mai bine”, a adăugat Goian.

În încheiere, Dorin Goian a dorit să-i ureze succes fostului coleg de la națională.

”Am avut plăcere să fim coechipieri la naţională, mă bucur pentru el, nu pot să-i doresc decât multă baftă şi să califice echipa la campionatul european.”

Radu Ştefan (30 de ani) este unul dintre căpitanii lui Lazio, una dintre cele mai în formă echipe din acest debut de sezon din Serie A TIM. Fundaşul stânga a adunat 6 partide în toate competiţiile şi a fost integralist în Supercupa Italiei, câştigată în faţa lui Juventus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.