Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, reacție la declarațiile unui fotbalist de națională: 'Nu mă interesează ce a spus Budescu'

www.onlinesport.ro
Constantin Budescu națională

Cosmin Contra a declarat, duminică, faptul că nu îl interesează că Budescu a anunțat că nu își va mai onora convocările la naționala României, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cozmin Gușă face dezvăluiri bombă: A făcut fel de fel de demersuri să mă aresteze

”Nu mă interesează ce a spus Budescu. Nu mă interesează declarațiile jucătorilor. Nu am ce să vorbesc”, a declarat fostul selecționer, Cosmin Contra, potrivit ProSport.

Constantin Budescu a anunțat, sâmbătă, după meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB, scor 3-1, că nu va mai juca la echipa națională, după ce selecționerul Contra l-a convocat, însă l-a lăsat pe banca de rezerve: ”Nu vreau să comentez, vreau să fie singura întrebare legată de naţională. Pot doar să spun că nu o să mai vedeţi pe la Mogoşoaia. Nu mă retrag. Nu e vorba de retragere, pentru că eu am trei-patru meciuri la echipa naţională. În mare proporţie, nu cred că o să mai merg acolo. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru".

Citește și: Nicolae Bădălau îl atacă dur pe Rareș Bogdan:’Cum ţi se face din nou foame, cum scrii despre Bădălău şi despre Diaspora’

Dani Coman, preşedintele clubului Astra Giurgiu, crede că mijlocaşul Constantin Budescu se va răzgândi în ceea ce priveşe anunţul făcut sâmbătă seară.

"Este normal ca Budi (n.r. - Budescu) să fie supărat după ce nu a jucat niciun minut la naţională. Însă nu se pune problema ca el să se retragă de la naţională. A vorbit la nervi, dar a vorbit şi după euforia victoriei cu FCSB. Nu am discutat sub nicio formă cu Cosmin Contra despre situaţia lui Budescu", a spus Coman pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.