Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Frăsinescu, Poli Iaşi: 'Trebuie să fim atenţi la Sepsi, mereu şi-au dorit să ajungă în play-off'

www.gsp.ro
Juventus București Poli Iași

Fundaşul echipei Politehnica Iaşi, Cosmin Frăsinescu, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 7-a a Ligii I, Sepsi Sf. Gheorghe, este o formaţie agresivă care şi-a dorit în ultimii ani să se califice în play-off-ul competiţiei.

"Sepsi este o echipă foarte agresivă de când a ajuns acolo domnul Leo Grozavu. Joacă un fotbal foarte frumos, au început meciurile foarte tare. Trebuie să fim foarte atenţi la acest aspect. Au şi un lot numeric foarte bine echilibrat şi în fiecare an şi-au dorit să ajungă în play-off. Şi anul ăsta la fel probabil pentru că s-au făcut investiţii, s-a construit un stadion, e un proiect frumos acolo pe termen mediu şi lung şi îşi doresc foarte multe lucruri. Noi trebuie să fim foarte aşezaţi, suntem conştienţi că ne lipsesc mulţi jucători, dar cred că aşa se poate structura un lot, oricine intră pe teren dă tot ce are mai bun", a spus Frăsinescu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

Accidentat la jumătate lunii septembrie, Frăsinescu speră să-şi ajungă din urmă colegii în ceea ce priveşte pregătirea fizică: "Perioada de recuperare a fost grea, nu neapărat din cauza accidentării ci pentru că nu mai faci parte din colectiv. Am prins încredere, sunt un pic sub ritmul colegilor, dar trebuie să trag tare să-mi ajung colegii din urmă".

Partida Politehnica Iaşi - Sepsi Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 7-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 16:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.