Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Moţi îl vrea pe George Țucudean la Ludogoreț

www.agerpres.ro
Cosmin Moți

Cosmin Moţi mai vrea un român la Ludogoreţ. Fundaşul spune că dacă ar avea putere de decizie la clubul bulgar, l-ar lua imediat pe George Ţucudean, pe care îl cunoaşte de foarte mult timp, de când atacantul era un tânăr cu mult potenţial, potrivit mediafax.

Citește și: Dacian Cioloș vorbește despre PROTOCOALELE SECRETE: 'Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea ar trebui să și le asume'

Oficialii campioanei Bulgariei au început să investească serios în fotbaliştii români. În acesată iarnă a fost adus şi Adi Popa, astfel că numărul a ajuns la 4. După partida amicală disputată în Turcia, dintre CFR Cluj şi Ludogoreţ (scor 2-0), Cosmin Moţi a declarat că mai e loc de încă un român. ”Mă ştiu cu Ţucudean de mulţi ani. 10, 11 ani, atunci când a ajuns la Dinamo era un copil. Mă bucur pentru el pentru că a progresat, că a ajuns să fie cel mai bun jucător român şi îi doresc baftă. El ştie ce e mai bine pentru el. Eu l-aş aduce şi mâine, dacă ar fi după mine. Nu fac eu transferurile aici, cine urmăreşte jucători, îi poate urmări, iar dacă mai vin români, cu atât mai bine” a spus Cosmin Moţi pentru Telekom Sport.

În ultima perioadă s-a vorbit intens pe seama faptului că Ţucudean ar putea pleca de la CFR. ProSport scria în exclusivitate despre echipele interesate de el, Rubin Kazan şi FK Rostov din prima ligă rusă. Agentul Arcadie Zaporojanu oferea informaţia, alături de suma pentru care clujenii sunt dispuşi să-l cedeze, 3 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.