Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Prelipceanu, șeful Digi 24, i-a ignorat pe cei de la CNCD: AVERTISMENTUL președintelui Consiliului pentru jurnalist

dragos patraru cosmin prelipceanu

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), prin Haller Istvan, membru în Colegiul Director al Consiliului, s-a autosesizat în privinţa declaraţiei jurnalistului Cristian Tudor Popescu referitoare la premierul desemnat Viorica Dăncilă, afirmaţie prin care a asemănat "o persoană cu un animal", fapt ce poate constitui o faptă de discriminare, a informat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Asztalos Csaba.

Preşedintele CNCD a adăugat că a fost citat pentru marţi şi redactorul-şef al Digi 24, Cosmin Prelipceanu, pentru că nu a avut nicio delimitare faţă de o posibilă declaraţie care ar depăşi limita libertăţii de exprimare, dar acesta a refuzat să preia citaţia.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

"Am trimis un coleg să-i înmâneze citaţia la Digi şi a refuzat să preia citaţia. Noi am făcut dovada că l-am citat. Dacă refuză, procedura merge mai departe. Vom soluţiona plângerea fără poziţia dânsului. (..) Domnul Cristian Tudor Popescu probabil că a primit-o pentru că am văzut o reacţie a dumnealui în mass-media", a spus Asztalos Csaba.

În emisiunea "Jurnalul de seară" a postului Digi 24, din 16 ianuarie, Cristian Tudor Popescu a asemănat coafura premierului desemnat, Viorica Dăncilă, cu o specie de maimuţă - pavianul cu mantie.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.