Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COSR a semnat un parteneriat cu BCR în valoare de peste 1,5 milioane de euro

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam COSR

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a semnat, marţi, un parteneriat strategic cu Banca Comercială Română, valabil până în 2020, valoarea contractului depăşind 500.000 de euro pe an.

"Pot să spun că nu a fost greu să încheiem acest parteneriat pentru că avem valori comune, BCR este o bancă puternică. În momentul în care două branduri cu o istorie bogată îşi dau mâna într-un parteneriat eu cred că toată lumea are de câştigat. În aceste vremuri partenerii adevăraţi sunt foarte greu de găsit şi asta denotă încredere în potenţialul nostru pentru Jocurile Olimpice, dar şi pentru educaţia sportivilor, tinerelor generaţii, care au nevoie să le fie susţinută încrederea. Datoria noastră este să-i suţinem pe aceşti oameni, care au încredere că pot face performanţă”, a declarat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, la sediul BCR, unde a avut loc ceremonia, potrivit News.ro.

Citește și: CNI despre noul stadion din Craiova: 'Astăzi, încheiem în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor'

Referitor la suma contractuală, Sergiu Manea, CEO BCR, a afirmat că aceasta depăşeşte jumătate de milion de euro anual: "Important este să înţelegi căror valori te ataşezi. Cine se aseamănă, se adună, iar eu am mare încredere în Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, în oamenii de acolo şi am încredere în viitor. Este un program multianual, în valoare de peste jumătate de milion de euro pe an în sponsorizare directă şi programe conexe”.

Printre cele mai importante proiecte ale COSR care vor fi sprijinite în mod direct de către BCR se află Samurai 2020, un proiect prin care Comitetul Olimpic şi Sportiv Român îşi propune să ofere asistenţă specială sportivilor cu potenţial de a obţine medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.