Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Alexe (PNL Iași): 'Am votat pentru o ţară europeană în care principiile şi valorile democratice sunt suverane'

afis pnl

Preşedintele filialei ieşene a PNL, deputatul Costel Alexe, a declarat că a votat pentru o ţară europeană şi i-a sfătuit electori să nu îşi uite acasă actele de identitate, pentru a nu avea surprize neplăcute când ajung la secţia de votare, aşa cum i s-a întâmplat lui duminică dimineaţa, potrivit Agerpres.

Deputatul Costel Alexe a fost nevoit să aştepte aproximativ zece minute pentru ca cineva să îi aducă actele de identitate de acasă şi, în cele din urmă, el a fost nevoit să voteze cu paşaportul. 

"Primul sfat pe care îl dau ieşenilor şi moldovenilor a fost ca astăzi să nu îşi uite acasă nici buletinul sau paşaportul, pentru a-şi putea exercita dreptul de vot", a spus liderul liberalilor ieşeni. 

La ieşirea de la urne, preşedintele PNL Iaşi a declarat că a votat pentru o ţară europeană.

Citește și: Dan Barna, ÎNDEMN la ieșirea de la urne: 'Românii pot să își exprima vocea lor în Europa'

"Am votat pentru o ţară europeană în care principiile şi valorile democratice sunt suverane, în care libertatea de exprimare este garantată. Părinţii şi bunicii noştri au suferit suficient în totalitarism, astfel încât din patima lor suficient de mare trebuie să învăţăm o lecţie suficient de mare. Prin votul meu vreau să pun umărul la o Românie care să fie respectată de partenerii europeni în primul rând în Europa. România penalilor, politrucilor sau pilelor nu este România noastră, nu este ţara noastră şi, da, merită să luptăm pentru ea în fiecare zi. Votul de astăzi este despre trecut, prezent şi viitor", a afirmat Costel Alexe. 

Liberalul i-a îndemnat pe alegători să iasă la vot. 

"Merită să lupţi pentru ţara ta în fiecare zi. La fiecare tur de scrutin trebuie să ne exprimăm votul, pentru că doar aşa putem conta în România şi în Europa", a declarat deputatul Costel Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.