Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Barbu, deputat PNL, Drumul expres Pitești - Craiova a primit finanțare, în valoare de 726 milioane euro, de la Comisia Europeană

G4Media.ro
Costel Barbu

Deputatul PNL, Costel Barbu, anunță o finanțare de 726 de milioane de EURO pentru drumul expres Pitești-Craiova. Banii vin de la Comisia Europeană

”Vești bune!

Drumul expres Pitești - Craiova a primit finanțare, în valoare de 726 milioane euro, de la Comisia Europeană.

Documentația pentru această finanțare a fost finalizată și depusă în luna noiembrie, anul trecut, de Guvernul #LudovicOrban.

Comisia Europeană a aprobat, pe parcursul anului trecut, fonduri europene pentru autostrada Sibiu - Pitești, în valoare de 875 milioane Euro, și pentru Varianta Ocolitoare Bacău, în valoare de aproape 145 milioane Euro.

În 2020, au fost finalizați 315 kilometri de autostrăzi și  drumuri expres și au fost pregătite proiecte pentru alți 970 kilometri de autostrăzi și drumuri expres, care pot fi realizate până în 2024.

Anul 2020 va rămâne un an de referință pentru implementarea proiectelor de infrastructură, fiind unul dintre cei mai buni ani de guvernare liberală, în care alocările bugetare, fondurile europene atrase dar și numărul de kilometri de autostrăzi și drumuri expres pregătiți și finalizați au atins un nivel record.

Să nu uităm, toate aceste realizări au fost făcute pe fondul pandemiei care a adus o criză socio-economică fără precedent. Politica de guvernare adoptată de Ludovic Orban, însă, i-a asigurat României locuri de top în clasamentul european, atât la rapiditatea reacției în adoptarea și implementarea de măsuri pentru protejarea populației și susținerea mediului de afaceri, cât și din punct de vedere economic.”, scrie deputatul pe pagina sa de facebook.

Vești bune! Drumul expres Pitești - Craiova a primit finanțare, în valoare de 726 milioane euro, de la Comisia...

Publicată de Costel Barbu pe Miercuri, 24 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.