Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux: Detaliile neștiute, observate de internauți!

Radu Pop
Facebook.com
Costel Corduneanu

Celebrul interlop Costel Corduneanu face senzație și după moarte! Acesta va fi înmormântat într-un sicriu de lux, care costă circa 20.000 de lei, și se vinde chiar și în SUA!

Din imaginile care au circulat în mediul online, oamenii s-au întrebat cât a costat sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Coșciugul este unul de tip Boston și are preţuri cuprinse între 16.000 şi 20.000 lei. Sicriul face parte din gamă de lux a magazinelor de pompe funebre şi este din lemn masiv și de obicei, astfel de sicrie se găsesc în Statele Unite ale Americii, notează RTV.

Corduneanu a fost internat în spital mai multe săptămâni

Costel Corduneanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii interlope din Iași și liderul clanului Corduneanu, cunoscut și sub numele de "Ștefan cel Mare al Moldovei" sau 'Stăpânul Moldovei' a murit pe 15 aprilie 2024. Acesta a ajuns unul dintre cei mai de temuţi capi ai lumii interlope din România, după ce şi a încheiat cariera de sportiv de performanţă, ajungând să reprezinte România chiar la Olimpiadă.

Corduneanu a fost internat într-un spital din Târgu Mureș de mai multe săptămâni, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la cord. Se știa că liderul interlop din Iași avea probleme medicale de mai mult timp, iar recent, fratele său, Vasile Călin, a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași după ce a suferit un infarct.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.