Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Enache, noul antrenor al echipei FC Botoșani

www.sport.ro
Craiova Botosani Liga 1 fotbal

Antrenorul Costel Enache a preluat, de luni, conducerea tehnică a formației FC Botoșani, după încheierea contractului lui Leo Grozavu. Enache a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, el menționând că FC Botoșani este "o provocare profesională incredibilă". "E o nouă provocare, una foarte importantă pentru mine personal, una umană în primul rând, pentru că eu cunosc oamenii din cadrul clubului de foarte mult timp, dar și mai agresivă profesional, o provocare profesională incredibilă", a afirmat Enache, anunţă Agerpres.

Acesta a subliniat că nu are un obiectiv stabilit de conducerea clubului, însă susține că își dorește ca echipa sa "să arate organizat, agresiv—ofensiv". "Până nu stabilim un lot să vedem care sunt abilitățile jucătorilor, nu putem vorbi de un sistem de joc. (...) Nu sunt un magician. Nu pot face minuni. Sunt un om devotat și muncitor, iar în slujba echipei o să pun întotdeauna maxim din ceea ce pot", a adăugat Enache.

Președintele AFC Botoșani, Cornel Șfaițer, susține că Enache va avea toată susținerea conducerii clubului. "E un tânăr antrenor pentru care FC Botoșani va fi o nouă provocare. Vrem să îi oferim tot creditul și susținerea noastră și să construim lucruri frumoase împreună", a precizat Șfaițer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.