Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Pantilimon, după retrogradarea lui Poli Timişoara în Liga a III-a: 'Nu e o tragedie, ci un moment de restart'

Politm.ro
Poli Timisoara

Managerul general al clubului de fotbal Politehnica Timişoara, Costel Pantilimon, a declarat, miercuri, că retrogradarea echipei în Liga a III-a nu este o tragedie, ci un moment de restart.

"Pentru Timişoara e un moment dificil, dar nu e o tragedie. În momentul venirii noastre am luat în calcul şi varianta retrogradării. Iar din momentul acesta putem da startul acelei reconstrucţii de care vorbeam. Am început să promovăm tineri din propria academie, am schimbat strategia şi filosofia clubului şi lucrurile se vor îmbunătăţi şi după pauza din vară. Noi acum încercăm să promovăm foarte mult academia, investim mult în partea de copii şi juniori pentru că ne dorim ca aceşti tineri să ajungă la seniori. Pentru Poli Timişoara este un moment zero, un moment de restart şi vrem să punem lucrurile în ordine. Acum încerc să aduc şi alţi oameni de fotbal lângă club şi uşor-uşor să mişcăm lucrurile în direcţia potrivită. Îmi place noua postură şi sper să ajut clubul să aibă o stabilitate", a spus fostul portar al naţionalei, prezent în premieră la Adunarea Generală a FRF în noua postură de conducător de club, potrivit Agerpres.

El a menţionat că toată Timişoara aşteaptă acum construcţia noului stadion de fotbal

"În ceea ce priveşte noul stadion, totul cade pe umerii autorităţilor, este responsabilitatea lor. Discuţii sunt, promisiuni au tot fost... noi sperăm să fie ceva concret în viitorul apropiat. O să am şi eu cât de curând o discuţie cu cei de la Primărie pentru că tot oraşul aşteaptă această mişcare. Şi nu numai legat de stadionul de fotbal, ci de toată mişcarea sportivă din oraş pentru că ducem lipsă de infrastructură în momentul de faţă", a explicat Costel Pantilimon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.