Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Pantilimon este contestat de fanii lui Nottingham Forest

Nottingham Post
Costel Pantelimon

Portarul român, Costel Pantilimon, a primit un gol în partida Nottingham Forest - Preston North End din etapa cu numărul 21 din Championship, gol care a adus și eșecul formației sale. Meciul s-a încheiat 0-1, iar fanii lui Forest nu îl mai vor pe goalkeeper-ul român în poarta echipei informează mediafax.

Louis Moult a marcat în minutul 56, fază la care Pantilimon a părut nesigur, iar suporterii lui Nottingham Forest nu l-au iertat pe român.

"Trebuie dat afară de la echipă în această iarnă și adus un portar de valoare", "Ne-a ajuns cu Pantilimon în poartă, aduceți alt goalkeeper" sau "Nu înțeleg ce a făcut Pantilimon azi", au fost câteva dintre reacțiile fanilor pe Twitter, care au spus la vot întrebarea: cine vrea ca internaționalul român să plece de la echipă. Aproape 70% dintre acești au votat excluderea lui Pantilimon de la Nottingham Forest.

În clasament, după acest nou eșec, Nottingham este pe locul 7 în Championship, cu 34 de puncte, la doar 2 puncte însa în spatele locului 6, ultimul care duce la turneul pentru barajul de promovare în Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.