Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costume de scenă purtate de Lady Gaga, Destiny's Child, Whitney Houston și Cher, scoase la licitaţie

lady gaga

Costume de scenă purtate de membrele grupului Destiny's Child în perioada de glorie a acestei trupe feminine vor fi scoase la licitaţie în luna iunie, alături de ţinute vestimentare ale altor vedete pop, precum Whitney Houston, Cher şi Lady Gaga, informează Reuters.

Reprezentanţii casei de licitaţii Julien's Auctions au anunţat luni că vor scoate la vânzare peste 100 de costume de scenă purtate de cele trei membre ale grupului Destiny's Child - Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams - în perioada de glorie a acestei trupe, cuprinsă între sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Live video! Sișu le cere oamenilor să nu le respecte noile restricții: ‘Ați înnebunit la cap?’

Printre aceste ţinute vestimentare se află şi cele trei costume din piele aurie purtate de interpretele cântecului "Survivor" în timpul unui show-tribut difuzat de VH1 în onoarea cântăreţei Diana Ross în anul 2000, dar şi salopetele lor cu design futurist şi în nuanţe metalice de roşu şi argintiu pe care aceleaşi artiste le-au purtat în videoclipul piesei "Independent Women Part 1", care a fost tema muzicală a filmului "Charlie's Angels" (2000).

Specialiştii se aşteaptă ca zecile de costume de scenă ale grupului Destiny's Child, dintre care cele mai multe au fost create de mama cântăreţei Beyonce, Tina Knowles Lawson, să se vândă cu preţuri individuale cuprinse între 600 şi 10.000 de dolari pe durata acestei licitaţii de trei zile, pe care casa Julien's Auctions o va organiza între 11 şi 13 iunie.

Potrivit casei organizatoare, costumele au fost donate de familiile celor trei artiste din componenţa grupului Destiny's Child. O parte din încasări vor fi donate în beneficiul MusicCares, divizia de caritate a instituţiei The Recording Academy, care îi ajută pe muzicienii aflaţi în situaţii dificile din cauza pandemiei de coronavirus.

Destiny's Child, unul dintre cele mai influente grupuri feminine de la începutul anilor 2000, a trecut prin mai multe schimbări de componenţă şi s-a destrămat oficial în 2006. După aceea, una dintre membrele grupului, Beyonce, şi-a construit o carieră solo impresionantă.

Printre alte ţinute vestimentare care vor fi scoase la licitaţie în luna iunie se vor afla şi o rochie din voal auriu realizată de Atelier Versace şi purtată de regretata vedetă americană Whitney Houston în timpul unui concert susţinut la Paris în iulie 1998, estimată între 20.000 şi 30.000 de dolari, precum şi body-ul din plasă şi jacheta de motociclist purtată de Cher în videoclipul din 1989 al piesei "If I Could Turn Back Time", care a fost vândut ultima oară la licitaţie în urmă cu cinci ani contra sumei de 60.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.