Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19: 10 morţi în Ungaria; crește bilanțul infectărilor

ungaria ue steag

Un britanic confirmat cu coronavirus a murit în Ungaria, a anunţat miercuri site-ul special dedicat informaţiilor despre epidemie al guvernului de la Budapesta, ceea ce ridică numărul total al deceselor cauzate de COVID-19 la zece, relatează agenţia ungară de presă MTI, scrie Agerpres.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut la 226, conform autorităţilor.

Dintre cei 226 de bolnavi confirmaţi cu COVID-19, zece sunt iranieni, doi sunt britanici, unul este kazah şi unul este vietnamez, restul de 212 fiind unguri.

Epidemia din Ungaria a ajuns la etapa transmiterii în comunităţi, a precizat site-ul citat, care atrage atenţia că persoane infectate pot fi găsite peste tot în ţară şi că oricine poate fi deja infectat.

În acelaşi timp, armata a ridicat într-o singură zi un spital de campanie într-un cort în curtea Spitalului Sfântul Laszlo din Budapesta, a declarat marţi, într-un interviu pentru televiziune publică, comandantul Forţelor Armate din Ungaria, Ferenc Korom.

În faza actuală a epidemiei, cortul va fi folosit pentru primele verificări ale pacienţilor, pentru ca aceştia să fie apoi transferaţi celor mai bune îngrijiri posibile în cel mai scurt timp, a precizat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.