Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Biblioteca Judeţeană Buzău afost închisă

AFP
coronavirus

Biblioteca Judeţeană "Vasile Voiculescu" din Buzău s-a închis, pentru a doua oară în acest an, în urma confirmării mai multor cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Anunţul a fost făcut de directorul instituţiei, care a precizat că sediul central al Bibliotecii "Vasile Voiculescu" situat în incinta Galleria Mall din Buzău va rămâne închis în această săptămână.

"Având în vedere că în instituţia noastră trei persoane au fost confirmate cu Covid-19, începând de azi 16 noiembrie şi până vineri 20 noiembrie inclusiv sediul central al bibliotecii din Galleria Mall va rămâne închis, gardianul de serviciu va prelua doar cărţile ce trebuie restituite în această perioadă, până la ora 16.00, la intrarea în bibliotecă”, a scris pe pagina de Facebook directorul Bibliotecii Judeţene "Vasile Voiculescu” Buzău, Sorin Burlacu.

Este pentru a doua oară în acest an când biblioteca se închide din cauza infectărilor cu noul coronavirus. În luna iulie, Biblioteca Judeţeană "Vasile Voiculescu” şi-a sistat activitatea timp de cinci zile, până când au fost dezinfectate toate spaţiile, în urma apariţiei primelor cazuri de Covid-19, atunci chiar directorul instituţiei fiind internat în stare gravă.

În, Buzău Direcţia de Sănătate Publică a raportat, luni, 63 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2. Numărul total al buzoienilor infectaţi de la debutul pandemiei este de 5.369, din care 140 au murit, iar 3.869 s-au vindecat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.