Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Covid-19 - Campionul european la lupte Alin Alexuc a fost testat pozitiv

Pinterest
coronavirus

Campionul european la lupte greco-romane Alin Alexuc-Ciurariu a fost depistat pozitiv la coronavirus în urma testului efectuat pentru a participa la Campionatele Naţionale de la Reşiţa, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu.

"Am auzit şi eu astăzi că a ieşit pozitiv la testarea pe care a făcut-o pentru a participa la Campionatele Naţionale de seniori, care se vor desfăşura la acest sfârşit de săptămână la Reşiţa. Nu am vorbit deocamdată cu secretarul general să ştiu o variantă oficială, pentru că nu noi, federaţia, facem testările, fiecare club în parte le face. Iar cu cei de la Dinamo nu am vorbit. Din informaţiile pe care le deţin în acest moment este singurul dintre sportivii care ar fi trebuit să participe la naţionale depistat pozitiv", a declarat Pîrcălabu.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Preşedintele federaţiei consideră că perioada de inactivitate nu va afecta pregătirea sportivului pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar va influenţa antrenamentele pentru Campionatele Mondiale de la sfârşitul anului.

"Pregătirea pentru Jocurile Olimpice nu va fi afectată, dar cu siguranţă perioada de inactivitate va afecta participarea la Campionatul Mondial din luna decembrie de la Belgrad", a mai spus Răzvan Pîrcălabu.

La Campionatele Naţionale de Lupte, care vor avea loc la Reşiţa, în perioada 23-25 octombrie, vor participa aproximativ 200 de luptători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.