Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 continuă să facă victime și în Prahova: cadre medicale din trei spitale, dar si angajaţi ai mai multor firme, diagnosticaţi pozitiv

covid coronavirus parlament

Mai multe cadre medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, dar şi managerul Spitalului Municipal ”Schuller” din Ploieşti au fost diagnosticaţi cu COVID-19 în ultimele zile. La Spitalul Municipal, 10 angajaţi care au intrat în contact cu managerul sunt izolaţi, aşteptând rezultatelor testelor pentru COVID-19. În judeţul Prahova au fost depistate focare de infectare cu coronavirus şi la firme private, relatează News.ro.

Citește și: Prăpăd în Argeș: 10 angajaţi şi 15 asistaţi din centre ale Direcţiei de Asistenţă Socială au fost confirmaţi cu COVID-19

Numărul cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean din Ploieşti diagnosticate cu COVID-19 a ajuns la 7, patru pacienţi care au fost internaţi în unitatea sanitară fiind de asemenea purtători ai virusului SARS-COV-2.

De asemenea, după ce primul caz de COVID-19 a fot diagnosticat, la sfârşitul lunii iunie, la o asistentă de la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, numărul celor care lucrează în această unitate sanitară şi care au luat virusul a ajuns la 11, a declarat pentru News.ro directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova, medicul Bogdan Nica.

Un prim caz a apărut şi la Spitalul Municipal ”Schuller” din Ploieşti, fiind vorba despre managerul spitalului, care este internat în prezent la Spitalul din Câmpina. După ce managerul spitalului aflat în subordinea Primăriei Ploieşti a fost diagnosticat, alţi 10 angajaţi ai unităţii sanitare care au intrat în contact cu aceasta se află în izolare, aşteptând rezultatele testelor.

În ultimele zile au fost, de asemenea, depistate focare de COVID-19 şi în companii private.

Cel mai mare număr de angajaţi infectaţi a fost raportat în urma unei testări la o fabrică de produse de uz veterinar, unde 16 salariaţi au fost diagnosticaţi. Totodată, la alte trei companii au fost diagnosticaţi cu COVID-19 doi, trei, respectiv cinci angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.