Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Controale aleatorii pe stadioanele din Anglia

Pinterest
coronavirus

Persoanele care doresc să asiste la meciurile din campionatul de fotbal al Angliei vor fi controlate aleatoriu la intrarea pe stadion şi vor trebui să arate o dovadă a vaccinării împotriva Covid-19 sau un test negativ recent, au indicat marţi organizatorii, citaţi de AFP.

"La primele meciuri ale sezonului, suporterii trebuie să se aştepte să fie controlaţi aleatoriu în diferite locuri (...) înaintea intrării pe stadion", a explicat un comunicat al Premier League.

Această măsură se va aplica de la începutul sezonului 2021-2022 al campionatului Angliei, al cărui meci de deschidere este prevăzut vineri între nou-promovata Brentford şi Arsenal. Restricţiile privind procentul spectatorilor pe stadioane vor fi mai puţin importante şi vor fi stabilite de comun acord cu autorităţile locale.

Guvernul britanic a refuzat deocamdată să introducă un paşaport sanitar obligatoriu, dar cluburile engleze sunt deja pregătite să facă faţă unei eventuale schimbări lunile următoare, cu obiectivul ca stadioanele să fie din nou pline.

Codul de conduită prevede de asemenea purtarea măştii în toate spaţiile închise, păstrarea distanţei faţă de persoanele necunoscute şi urmărirea semnalelor de circulaţie în sens unic pe stadioane.

Nouă jucători sau membri ai staff-ului unui club din Premier League au fost testaţi pozitiv la ultima serie de teste efectuate în elita fotbalului englez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.