Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 în Bistrița-Năsăud - Restricţii în oraşul Beclean şi în alte patru localităţi din judeţ

AFP
coronavirus

Locuitorii oraşului Beclean, al doilea ca mărime din judeţul Bistriţa-Năsăud, dar şi cei din localităţile Cetate şi Miceştii de Câmpie vor trebui să poarte obligatoriu masca de protecţie în toate spaţiile publice deschise, începând de sâmbătă, 7 noiembrie, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a depăşit valoarea de 3 la o mie de locuitori, a informat vineri Instituţia Prefectului.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

Aceeaşi măsură este obligatorie şi în localităţile Şieu şi Maieru, unde incidenţa îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este cuprinsă între 1,5 şi 3 la o mie de locuitori.

Potrivit unei hotărâri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), activitatea în interiorul restaurantelor, cafenelelor şi în sălile de jocuri de noroc este suspendată în oraşul Beclean şi în localităţile Cetate şi Miceştii de Câmpie, în timp ce în Şieu şi Maieru agenţii economici din domeniile enunţate vor putea funcţiona fără să depăşească 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi numai între orele 6,00-23,00.

Restricţiile prevăzute de hotărârea CJSU se vor ridica în funcţie de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 în ultimele 14 zile, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.