Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Ministrul de Interne al Indiei a fos internat din nou în spital

Los Angeles Times
coronavirus

Ministrul federal de interne al Indiei, Amit Shah, a fost internat din nou în spital acuzând oboseală şi dureri în tot corpul, la câteva zile după ce a fost declarat vindecat de COVID-19, au anunţat marţi oficiali indieni, informează dpa potrivit Agerpres.

Shah, influentul lider al partidului aflat la putere, considerat adjunctul premierului Narendra Modi, a fost internat luni seara la Institutul de Ştiinţe Medicale All India (AIIMS) din New Delhi.

"Amit Shan s-a plâns de oboseală şi dureri în tot corpul în ultimele trei-patru zile. El a fost testat negativ pentru COVID-19. El a fost internat la AIIMS pentru tratament post-COVID. El se simte comfortabil şi îşi continuă lucrul din spital", a informat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a spitalului Aarti Vij.

Surse spitaliceşti au declarat pentru mass-media că Shan a fost dus la spital în condiţiile în care avea febră moderată şi probleme respiratorii.

Shan, 55 de ani, a fost externat dintr-un spital privat vineri, după ce a fost declarat vindecat de COVID-19. El a scris pe Twitter că se va afla în izolare la domiciliu alte câteva zile, la sfatul medicilor săi.

India este a treia cea mai afectată ţară din lume, după SUA şi Brazilia, cu peste 2,7 milioane de persoane infectate şi 51.797 de morţi de COVID-19, şi a raportat cel mai mare număr de contaminări pe plan global în decurs de două săptămâni, cu peste 50.000 de cazuri zilnic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.