Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Sergio Perez şi Carlos Sainz se vor vaccina în Bahrain

COVAX
vaccin covid

Mexicanul Sergio Perez (Red Bull) şi spaniolul Carlos Sainz jr (Ferrari) au declarat vineri că au acceptat oferta oficialilor din Bahrain de a se vaccina împotriva Covid-19 înaintea testelor de pe circuitul Sakhir, fiind primii piloţi de Formula 1 care au făcut acest lucru, scrie Reuters potrivit Agerpres.

Bahrainul găzduieşte trei zile de teste în pre-sezon înaintea primei curse oficiale din noul sezon de F1, pe 28 martie, şi a oferit doze de vaccin Pfizer BioNTech pentru toate echipele de Formula 1 prezente în această ţară.

Echipele au lăsat-o ca o chestiune de alegere personală pentru angajaţi, dacă vor accepta sau nu oferta, considerând că sunt persoane mai vulnerabile care ar trebui să beneficieze cu prioritate de vaccinuri.

Mexicanul Perez, care a concurat pentru Racing Point (acum Aston Martin) sezonul trecut, a fost primul pilot de Formula 1 care a contractat noul coronavirus anul trecut, el ratând astfel două curse desfăşurate la Silverstone. ''Ni s-a oferit această variantă, am acceptat-o. Eu, în Mexic, nu ştiu când aş fi putut să o fac'', a spus Perez, aceeaşi opinie având-o şi Carlos Sainz jr.

''Şi eu am acceptat. A fost o oportunitate extraordinară, evident sunt recunoscător oficialităţilor din Bahrain pentru că s-au gândit la oameni care călătoresc în multe ţări ale lumii de-a lungul anului'', a arătat spaniolul.

Şase piloţi de Formula 1 dar şi oficiali ai echipelor participante au fost depistaţi cu coronavirus de la izbucnirea pandemiei, în primăvara anului trecut, inclusiv multiplul campion mondial, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.