Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește ''Covidu' de toamnă', împotriva grevelor anti-guvernamentale și pentru alegerile americane (Cozmin Gușă)

smartradio.ro
covid multime oameni masca femei fete

Revin relatările și prezicerile alarmiste privind un Val 6 al pandemiei de Covid-19. Cozmin Gușă susține într-un comentariu că substratul nu ar fi deloc unul care ține de probleme de sănătate publică:

”Acum două luni scriam pentru postfața volumului doi al cărții ''Războiul din Ucraina'' o analiză despre developarea conspirației mondiale, pe care o încheiam așa:

'' (...) Altfel, alegerile franceze au trecut cu bine pentru lumea euroatlantică, conform unei regii în care Marine Le Pen a jucat un rol nerușinat (dar în tradiția sordidă a familiei Le Pen, considerată azi un soi de furnizor de politicieni de tip „curve ale regimentului”), iar după parlamentarele din Franța din iunie, toate strategiile de manipulare și minciuni oficializate, inclusiv cele despre Ucraina, vor fi subordonate planetar scopului câștigării alegerilor parlamentare din toamnă, din SUA, de către democrații lui Obama, Soros și Biden. Azi acest lucru pare misiune imposibilă, dar tot așa părea și instalarea la Casa Albă a rablagitului Joe Biden, dar uite că s-a putut (că de-aia suntem anunțați deja că reapare COVID-ul din toamnă, să meargă bine și fraudarea voturilor, pe model 2020). Iar asta se poate pentru că în POSTDEMOCRAȚIE votul nu mai contează, rezultatul e preparat dinainte cu metodele specifice POSTADEVĂRULUI.''

Între timp Biden a încurcat din nou foile și într-un discurs oficial a anunțat națiunea americană că va fi o nouă pandemie de Covid în toamnă, nici n-a zis de unde știe, dar nici nu l-a mai întrebat nimeni. Consilierii lui o fi fost inspirați de experimentul Shanghai din primăvară, unde guvernul chinez a reinventat sistemul Covid-zero pentru a bloca în case populația, dar de fapt pentru a înăbuși semnalele de dizidență la politica partidului pe care comuniștii-industrializați din Shanghai le exprimaseră clar, și vin și ei cu soluții de tip Covid pentru a trata cumva previzibila înfrângere a democraților la parlamentarele americane din noiembrie.

În Germania semnalele de nesupunere civică apărute ca urmare a scumpirilor și a iminentei crize generată de absența gazului rusesc, de care economia nemților depinde în mod vital, au fost tratate tot cu mesajul oficial de reapariție a pandemiei în toamnă, deci și a impunerii de restricții de deplasare și de adunare publică, tocmai pentru ca să priceapă amatorii de greve antiguvernamentale că nu vor mai avea voie să le organizeze pe motiv de pandemie. Și pentru că regimul Macron aproape că s-a prăbușit sub eșecul de la parlamentarele de-acum două săptămâni, a apărut și Franța pe scena de unde se anunță închiderea în case din toamnă, francezii fiind avertizați să înceapă deja să poarte din nou celebrele măști, iar asta doar ca un preludiu la măsurile mai drastice ce vor fi anunțate la finalul verii. Celebra Moderna a anunțat că din august va fi gata spre livrare un nou vaccin de tip booster, prezentat ca fiind infailibil în lupta contra Covid, și probabil că e o chestiune de zile până când și ceilalți producători ce s-au îndestulat în fosta pandemie vor apărea cu anunțuri similare.

România nu se putea să nu se înscrie în trendul euroatlantic, că doar face parte din acest club ''select'', și uite-l și pe Jurma că reapare la rampă și ne vestește că vine valul 6 de Covid, prezentat ca fiind ''cel mai complicat de până acum''.

Nu mai e cazul să vă înșir considerațiile mele legate de cinismul și prostia liderilor lumii, ce-au ales pandemia indusă ca etapă necesară în resetarea lumii, le-ați tot citit în ultimii doi ani. Trebuie să pricepeți însă că acești oameni, așa cum ați văzut deja la recentul G7 și o să auziți azi și mâine post summitul NATO de la Madrid, nu se vor opri din sarabanda de tip pandemie-război-pandemie-crize energetico/alimentare-etc., tocmai pentru că pacea ca opțiune, sau soluții viabile la crize, i-ar înlătura de la putere pe fiecare dintre ei, acești oameni fiind incompetenți pentru a rezolva gravele probleme pe care tot ei sau unii ca ei le-au creat.

Rămâne doar să observăm dacă cetățenii din clubul euroatlantic, care în mod evident nu-și mai găsesc argumentele ce le permiteau să susțină că trăiesc în niște democrații, se vor împotrivi unor restricții artificiale ce-au decimat economiile naționale, sau vor accepta tâmpi și blegi impunerile, asistând închiși în case și din fața televizoarelor (ce vor emite propagandistic!) cum crizele în serie le decimează veniturile și economiile personale. În ultima variantă, cea mai previzibilă de fapt, e clar că nu vom mai putea vorbi despre națiuni și cetățeni, ci doar despre turme de oameni, conduse eventual chiar către prăpastie, cu autoritatea dulăilor ciobănești ce vor pedepsi orice oiță ce-ar îndrăzni să iasă din rând.” susține Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.