Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Covorul roşu a fost desfăşurat cu patru zile înaintea decernării celor mai importante premii de la Hollywood

oscar

Hollywood a desfăşurat miercuri, la propriu, covorul roşu în timpul pregătirilor pentru parada starurilor, a regizorilor şi a cinefililor care vor participa, duminică, la gala de decernare a premiilor Oscar, relatează DPA, potrivit Agerpres.

Zeci de echipe de filmare şi fotografi au surprins momentul desfăşurării covorului roşu, cu patru zile înaintea ceremoniei anuale de acordare a celebrelor distincţii Oscar. 

Oaspeţii prezenţi la evenimentul de la Hollywood vor păşi pe faimosul covor roşu înainte de a intra în Dolby Theater din Los Angeles unde Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice va acorda trofeele pentru cele mai de seamă reuşite în cinematografie, la gala ajunsă la ediţia cu numărul 91. 

Covorul cu o lungime de peste 250 de metri acoperă o porţiune de pe Hollywood Boulevard, o zonă în mod obişnuit aglomerată de traficul stradal. Accesul pe acest segment este restricţionat timp de o săptămână în vederea organizării evenimentului. 

În următoarele zile, zeci de muncitori vor face ultimele retuşuri la covorul roşu, cu o lăţime de circa 10 metri, fasonându-i marginile şi netezindu-i cusăturile.

Citește și: Calvin Harris şi formaţia rock The 1975 au fost marii câștigători la gala Brit Awards 2019

Un acoperiş transparent din plastic va fi desfăşurat deasupra zonei de promenadă pentru a proteja invitaţii în cazul în care va ploua, notează DPA. 

De-a lungul covorului urmează să fie montate bariere şi tribune pentru cei peste 700 de spectatori, dar şi pentru a crea spaţiu reporterilor şi fotografilor. 

Cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar se va desfăşura pe 24 februarie la Dolby Theater din Los Angeles, fără să aibă un maestru de ceremonii, după renunţarea comicului Kevin Hart, anunţat iniţial ca prezentator al galei. 

Academia Americană de Film se va baza pe o serie de celebrităţi pentru ca noaptea Oscarurilor - cea mai importantă pentru industria cinematografică - să decurgă fără probleme. Helen Mirren, Michael B. Jordan, Elsie Fisher, Daniel Craig, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez şi Michael Keaton sunt doar câteva dintre aceste staruri. 

Ceremonia de acordare a Oscarurilor va fi difuzată în peste 225 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.