Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi de 7 KILOMETRI la vamă. Tiruri BLOCATE la ieşirea din ţară

agerpres.ro
coada tiruri frontiera

Tirurile care aşteaptă trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează cozi de aproximativ şapte kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu, iar şoferii aflaţi în aşteptare fac plajă lângă maşini sau joacă table cu ceilalţi colegi la umbra cabinelor.

Citeşte şi: Angajată a unui CAR, reţinută după ce a falsificat contracte de împrumut. Prejudiciu IMENS

'Coada de tiruri se întinde până dincolo de localitatea Remuş, au fost şi noaptea trecută tiruri în aşteptare. Faptul că la mijlocul săptămânii foarte multe camioane care intră în ţară la începutul săptămânii prin vestul ţării şi se deplasează spre Bulgaria, Grecia sau Turcia ajung în sud, la PTF Giurgiu-Ruse, duce la formarea cozilor. La acest lucru se adaugă faptul că vinieta de călătorie pe drumurile din Bulgaria se poate achiziţiona numai din Punctul de frontieră şi plata se face doar cu cardul. Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu Ruse sunt organizaţi pentru efectuarea controlului la frontieră pe trei artere de mers, iar pentru tirurile ajunse la frontieră timpul de aşteptare pentru controlul documentelor şi cântărire este de aproximativ 20 de minute', a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Dănuţ Cazacu.

Citeşte şi: Poliţistul care a apărut într-o înregistrare video cu tentă sexuală este cercetat de superiorii săi

Şoferii care ajung acum la coadă în dreptul localităţii Frăteşti şi mai au de parcurs peste şapte kilometri până în punctul de frontieră au de aşteptat şi câteva ore, motiv pentru care unii coboară din cabine şi fac plajă sau joacă table cu colegii de drum. 

'Eu am de efectuat un transport de răcoritoare pentru Grecia, mai am patru kilometri până la frontieră şi cred că am de aşteptat câteva ore, aşa că mi-am invitat colegii la o partidă de table', a declarat, pentru AGERPRES, Remus T., unul dintre şoferii de tiruri care aşteaptă trecerea frontierei. 

Şoferii de tiruri se plâng că săptămânal au de aşteptat cu orele trecerea frontierei către Bulgaria. 

Potrivit ITPF Giurgiu, în ultimele 24 de ore au ieşit din ţară prin PTF Giurgiu un număr de '1.936 de autoturisme, 747 de camioane, 42 de autocare, 38 de microbuze şi 7.256 de persoane', numărul autoturismelor care ies din ţară fiind cel mai mare, deoarece 'foarte mulţi turişti merg încă în străinătate pentru petrecerea concediului de odihnă'.

Citeşte şi: Accident GRAV în Lugoj. Soferul unei maşini a DECEDAT după ce a fost lovit de un autotren .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.