Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţistul care a apărut într-o înregistrare video cu tentă sexuală este cercetat de superiorii săi

renasterea.ro
politisti

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara a dispus începerea cercetării prealabile faţă de fostul şef al Poliţiei Rurale din comuna Crişcior, după ce poliţistul a apărut într-o înregistrare video cu tentă sexuală, echipat în ţinuta de serviciu, alături de o femeie, iar imaginile au fost făcute publice. 

"La finalizarea cercetării se va stabili dacă poliţistul a săvârşit abateri disciplinare prevăzute de Statului Poliţistului, respectiv dacă a avut o comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, comportare care să aducă atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau a prestigiului instituţiei, urmând ca rezultatul să fie adus la cunoştinţa publicului", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis vineri AGERPRES.

Citeşte şi: AVERTISMENT pentru şoferi! Pasajul de la Piața Presei va fi ÎNCHIS

De asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a fost sesizat cu privire la o posibilă săvârşire a infracţiunii de divulgare de informaţii de serviciu secrete sau nepublice, "faptă prevăzută de articolul 304 din Codul Penal", se mai arată în comunicat. 

Poliţistul vizat de această anchetă internă este în concediu de odihnă, dar a luat, joi, decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată de conducerea IPJ Hunedoara. 

În ceea ce priveşte conţinutul, modul şi împrejurările în care au fost efectuate înregistrările în care apare poliţistul, acestea fac obiectul verificărilor dispuse de către superiorii acestuia şi derulate de Biroul Control Intern şi de Structura de Securitate din cadrul IPJ Hunedoara. 

Poliţistul a mai fost cercetat disciplinar de către superiorii săi în luna martie, după ce mai multe imagini cu acesta au fost publicate pe o reţea de socializare, în unele dintre acestea bărbatul fiind fotografiat dezbrăcat total, cel mai probabil în timpul unei ieşiri la iarbă verde. 

În conformitate cu prevederile legale, poliţistul urmează să fie numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale, se mai arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Citeşte şi: Tânăr de 15 ani REŢINUT după ce a tâlhărit şapte persoane din Craiova .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.