Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi imense la ieşirile din ţară din vest

vama nadlac

Aglomeraţie în vămile din vestul ţării. La frontiera de la Nădlac II şi la Vama Borş coloanele de camioane care aşteptau să treacă graniţa în Ungaria au fost, la prânz, kilometrice. Autorităţile maghiare verificau riguros fiecare autotren în contextul în care vor să combată traficul cu migranţi. Nu a fost afectată circulaţia autoturismelor şi a autocarelor.

La punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad s-a format o coadă de 7 kilometri de maşini. Camioanele aşteptau să iasă din ţară chiar şi pe banda de urgenţă. Poliţia de Frontieră Arad a luat măsuri şi a deschis 4 benzi de ieşire din ţară. Totuşi aşteptarea a fost lungă.

Coloanele s-au format din cauza controalelor amănunţite pe care le fac poliţiştii de frontieră din Ungaria. Ei au misiunea de a verifica fiecare maşină, să nu cumva să se ascundă înăuntru migranţi ilegali.

Poliţia de frontieră din România i-a sfătuit pe şoferi să aleagă alte vămi ca să iasă din ţară. Însă controale se fac peste tot. Deci aglomeraţia a fost cel puţin la fel de mare în vămile Borş şi Varsand. Şoferii n-aiu avut ce face decât să aştepte, conform TVR. În ultimele zile, zeci de migranţi ilegali au fost descoperiţi când încercau să iasă ilegal din România prin judeţul Arad. În Ungaria, la Budapesta, voiau să ajungă şi cei 7 sirieni găsiţi într-o pădure din Dâmboviţa. Migranţii, 4 adulţi şi 3 copii, intraseră în România ascunşi într-un TIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.