Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă a IZBUCNIT: Ne facem de râs cu actuala guvernare. Cea mai agitată perioadă a UE are parte de cea mai incompetentă presedinție rotativă

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă susține că România ar fi avut nevoie de un alt guvern la preluarea președinției Consiliului UE, menționând că în cea mai agitată perioadă, UE are parte de președinție incompetentă.

"România avea nevoie, în acestă perioadă, să schimbe Guvernul Dăncilă, pentru ca un altfel de Executiv să ia locul, fiindcă ne facem de râs cu actuala guvernare. Asta dacă nu se va constata că vom avea un guvern total nepregătit, iar asta într-o perioadă extrem de delicată. La anul se redefinește stratetgia Uniunii Europene, și mai sunt și alegeri. Pe scurt, cea mai agitată perioadă a UE are parte de cea mai incompetentă presedinție rotativă", a declarat Cozmin Gușă la Realitatea Tv.

Referitor la demisia lui Victor Negrescu, consultantul politic susține că nu mai însemnă nimic.

"Demisia lui Negrescu nu mai contează! Acolo e o asociație care evolează în numele României, avem un guvern incompetent despre care se știa. Știa și președintele Klaus Iohannis știau și liderii Opoziției.

Ei trebuiau să facă un soi de grevă parlamentară dacă le era rușine cu actualul Executiv la președinția Uniunii Europene. Este foarte clar ce a fost colo. Au fost total nepregătiți, au încercat să-l responsabilizeze pe Victor Negrescu. El nu s-a obosit să critice incompetența colegilor din guvern la președinția rotativă a UE. Nu-l cunosc pe Negrescu, deci nu pot spune dacă a luat atitudine, sau nu, față de colegi.

Am avut contacte în ultima perioadă cu reprezentanți ai Uniunii Europene. Oamenii de la Comisia Europeană erau pur și simplu îngroziți. Nu aveau cu cine să lucreze la nivel administrativ cu cei din Guvernul Dăncilă", a încheiat Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.