Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: Asistăm la o luptă dură în țară între blocul pro-SUA și blocul pro-Rusia

cozmin gusa

Nebunia din ultimele zile privind decizia Curții Constituționale referitoare la interceptarea comunicațiilor ar fi arătat cum stau blocurile politice din România și mai ales poziționarea clară a lor.

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a explicat, miercuri, în cadrul unei intervenții telefonice, la Realitatea TV, că având în vedere conflictul instalat între SUA și Rusia, între blocul euroatlantic și blocul euroasiatic, "practic și în România se face o demarcație" între instituțiile statului, care încearcă integrarea cu partenerul strategic, și zona corupților unde "este evident că se joacă partida rusească".

Citește și: Câți oameni pot trăi pe Pământ

"Este limpede că cu partida americană, partenerul nostru strategic, în acest moment, joacă într-un fel extrem de corect instituțiile statului SRI, DNA, establishmentul de putere instalată, fără niciun dubiu Dacian Cioloș sau Klaus Iohannis, iar, pe de altă parte devine din ce în ce mai evident că cealaltă partidă politică nostalgică, majoritarii din Parlament, așezați așa după o axă Tăriceanu - Ponta joacă, în mod evident, o partidă rusească. Dacă ne uităm la cum se împarte și în România trendul, vedem această parte a instituțiilor statului - Președinție, Guvern, SRI, DNA -  care încearcă această integrare cu partenerul strategic și joacă corect pentru România, iar, pe de altă parte, în zona corupților, lipsită de reformă politică, în Parlament, este evident că se joacă partida rusească, care nu poate să fie afișată pentru că e o partidă mai rușinoasă. Este evident că acest meci e instalat", a spus Cozmin Gușă.

Citește și: Mii de oameni anunță o mega-manifestație în care se vor masturba în public

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.