Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă iese la rampă după conferința lui Iohannis: 'Mi se pare anacronică. Apoi, a făcut un gest de tip politic, dacă nu chiar politicianist'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a venit în studioul Realitatea TV și a comentat afirmațiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis, care, printre altele, a cerut Guvernului şi Parlamentului să elaboreze un proiect de lege care să prevadă măsuri pentru ca "toţi cetăţenii să îşi poată exercita votul în condiţii decente".

"Conferinta de presa a lui Klaus Iohannis mi se pare anacronica. Adica, domnul presedinte vine la o zi dupa ce motiunea pica. In toata campania pentru referendum, i-a asigurat pe romani ca din iunie va fi alta guvernare, sa mearga la vot, si cel putin presedintele, in aceasta zi de declaratii de presa, trebuia sa ne anunte despre pericolele care ne pasc prin continuarea guvernarii Viorica Vasilica Dancila, in baza a ceea ce a spus dansul pana acum. Asta era urgenta numarul 1. Trebuia sa ne spuna ca nu a reusit si astea sunt pericolele care va pasc, mai, romanii mei. Nu a facut asta", a început Cozmin Gușă analiza, la emisiunea "Legile Puterii", moderată de Denise Rifai.

Adriana Săftoiu, episod HALUCINANT în traficul din București: SPP și Poliția au creat HAOS

Și a continuat: "Apoi, a facut un gest de tip politic, daca nu chiar politicianist. Cu aceasta declaratie de presa, pentru ca nu a fost conferinta de presa, vrea sa contrapuna un proiect constructiv de reforma electorala acuzelor venite din partea puterii, de data asta, pe diverse voci, pana cand s-a oficializat astazi prin vocea lui Fifor, conform carei voci oficiale alegerile ar fi fost fraudate si se cere Comisie Parlamentara de Ancheta. Adica, avem un contraatac al presedintelui venit in urma acelor suspiciuni, unele bazate pe fapte".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.