Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă intervine în scandalul care a cutremurat PSD: 'Nu este o mișcare pro-Ponta, ci o mișcare anti-Dragnea'. Două scenarii explozive după marea dezertare

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

"Astăzi nu este vorba de o mişcare pro-Ponta, ci de o mişcare anti-Dragnea. Greşeala lui Dragnea este că s-a înconjurat de yesmeni", a spus Cozmin Guşă, sâmbătă seară, la Realitatea TV, referindu-se la plecările din PSD.

Consultantul politic a prezentat şi scenariile care se pot întâmpla, având în vedere cele mai recente evenimente din PSD.

Efecte devastatoare ale guvernărilor PSD-ALDE asupra mediului de afaceri: Insolvențe, dizolvări și suspendări ale firmelor românești

"Este această masă critică pentru că Dragnea a făcut nişte greşeli fenomenale. În loc să ţină liderii, chiar dacă nu l-ar fi aprobat, să-i ţină în delegaţia permanentă cu rol, adică alături de el şi în Comitetul Executiv, încercând să negocieze aşa cum se face într-un partid, practic el s-a înconjurat doar de yesmeni, oameni fără autoritate, mulţi fără autoritate la ei în judeţe, şi a devenit evident că jocul lui este pe persoană fizică. Astăzi, nu e vorba de o mişcare pro-Ponta, ci de o mişcare mai sofisticată anti-Dragnea, pe care cei care se pricep la politică din PSD ştiu s-o şi facă. Adică să-l lase fără oaste parlamentară pe Dragnea, în aşa fel încât tot partidul să se revolte împotriva lui, de frica pierderii Guvernării. Pronosticul meu este că dacă acest plan va reuşi, practic toată lumea de la Ponta până la Sorin Câmpeanu, Bănicioiu, se vor întoarce în partid. Altfel, dacă nu se va reuşi asta, se va merge inclusiv pe o posibilă scindare, care de asemenea va pune în dificultate o guvernare pe nume personal a lui Dragnea, oricât de bine ar fi consiliat el de către domnul general care nu-i asigură acuma toate serviciile", a punctat Guşă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.