Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efecte devastatoare ale guvernărilor PSD-ALDE asupra mediului de afaceri: Insolvențe, dizolvări și suspendări ale firmelor românești

insolventa

Raportul la patru luni al Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) arată că numărul insolvențelor, dizolvărilor și suspendărilor de activitate ale firmelor din România au urcat cu procente semnificative, în comparație cu aceeași perioadă din 2017.

SCENARIUL Pro Românila la un alt nivel. Ecaterina Andronescu - posibil candidat la prezidențiale. De ce se pleacă din PSD. Reacția PSD: BLOCAJ pe media

Astfel, numărul profesioniștilor intrați în insolvență a urcat cu 17,3%, în perioada ianuarie – aprilie 2018, comparativ cu perioada similară din 2017, ajungând la 2.965, scrie Hotnews.ro.

Cele mai multe astfel de cazuri au fost înregistrate în Capitală, unde insolvențele au urcat cu 12,8%, la 572. Bucureștiul este urmat de județul Bihor cu 192 (+18,5%) și de județul Iași cu 187 (+21,4%).

În ceea ce privește dizolvările firmelor, numărul a crescut cu 62,5%, la 12.653 de cazuri. De asemenea, și-au suspendat activitatea 6.958 firme, cu 35,5% mai multe decât în perioada ianuarie – aprilie 2018.

Vezi şi: Metodele cele mai sigure prin care poți evita mușcăturile de căpușe

Dintr-o altă statistică a ONRC reiese faptul că radierile au urcat cu 4,9%, la 28.787 cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.