Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, reacție la scandalul de la Realitatea TV: 'Au mai fost episoade...'

cozmin gusa

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, reacționează la scandalul din interiorul televiziunii. Jurnalistul Dorin Chioțea a fost suspendat pe termen nelimitat după ce a lăutat pe Facebook trasmisia Antena 3 de la parada de 1 Decembrie.

„Este evident că de data aceasta Dorin vrea să genereze un scandal pentru că au mai fost episoade în care a călcat pe bec și după acele cazuri s-a comportat cu totul diferit. El este un copil teribil al Realitatea TV și, din acest motiv, dar și pentru ceea ce face profesional, l-am apărat de multe ori în fața șefilor lui din redacție. De data asta însă, sînt total de acord cu decizia lui Edward Pastia și a celorlalți colegi”, a declarat Gușă pentru tolo.ro.

Vezi și: SCANDAL la Realitatea TV: Prezentator cunoscut, suspendat pe termen nelimitat

„Aici nu vorbim despre un simplu caz în care un angajat Pepsi postează un mesaj că îi place Coca-Cola. Sigur că în cazul televiziunilor vorbim tot de produse comerciale, dar e vorba în cazul nostru și de profesionalism și solidaritate. Iar în acest caz, concret, vorbim despre faptul că Realitatea TV a trecut prin situația în care, din cauza gâlcevei cu TVR, a avut nevoie de mobilizare în ultimul moment pentru a transmite parada de 1 Decembrie. Colegii au recepționat gestul lui Dorin drept o batjocură la adresa profesionalismului și a solidarității lor”, a mai adăugat patronul Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.