Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, replică acidă pentru Ludovic Orban: 'PNL astăzi o duce atât de prost pentru că este condus prost'

cozmin gusa

Publicul Realitatea TV și realitatea.NET l-a votat, într-un sondaj pe site, pe Ludovic Orban drept cel mai slab președinte al PNL. În urma acestui rezultat, liderul liberalilor ar trebui nu să nege acuratețea sondajului, ci să afle de unde vine părerea negativă a telespectatorilor - considerați a fi apropiați de curentul liberal, susține Cozmin Gușă. Consultantul politic a analizat, într-o intervenție la Realitatea TV, evoluția PNL în mandatul lui Orban.

”Dacă Orban sau alți lideri politici își permit să nu-i trateze cu seriozitate pe cei în baza cărora iau mandatele, noi nu ne permitem să nu ne respectăm publicul. Acest sondaj este realizat pe publicul Realitatea TV și realitatea.NET, cei care au dorit să-și spună părerea în această etapă despre cel mai slab președinte PNL, de mâine despre UDMR, apoi PSD”, a declarat Cozmin Gușă.

Telespectatorii Realitatea TV și cititorii realitatea.NET trebuie să-și spună părerea despre liderii acestor partide care ne-au guvernat și trebuie să fie critici la adresa lor, subliniază consultantul politic.

Scandal total între SUA și Iran! Donald Trump îl amenință pe Rohani: 'Vei suporta consecințele'

”În cazul de față, cu lucruri care pot să fie dovedite, fiecare telespectator care a intrat pe realitatea.NET a putut vota și asta doar o singură dată. Dacă Orban ne-ar respecta, ne-ar cere rezultatele sondajului să le analizeze. Dacă l-ar interesa, ar trebui să analizeze de unde vine această părere negativă legată de el din partea telespectatorilor și cititorilor noștri”, precizează Gușă.

Consultantul politic a explicat că seria de sondaje a pornit cu PNL deoarece se consideră că cei care urmăresc Realitatea TV sunt mai apropiați de curentul liberal.

”Nouă ne face bine că dânșii se enervează, publicului îi face rău acest comportament care îi arată că politicienilor nu le pasă și că sunt deranjați când li se pune oglinda în față. Toți știu cum sunt. Și Dragnea știe că duce România în bălării, că are un Guvern foarte slab; și UDMR știe că are politică antinațională”, atrage atenția Cozmin Gușă.

Faptul că PDL se întâlnește singur și că PNL nu se mai întâlnește reprezintă o antiperformanță uriașă după mai bine de un an de mandat al lui Orban, consideră consultantul politic.

”Orban ar trebui să recunoască adevărul - că probabil nu-l ascultă primarii din teritoriu, că poate mulți din județe sunt mai de acord cu Dragnea, Toader și Iordache. Că sunt căptușiți cu dosare penale și nu vor acțiuni care să contravină strategiei anti-justiție”, spune Gușă.

Vreme extremă în România! Meteorologii au dat alerta - Capitala și 31 de județe, sub avertisment de cod galben de furtuni

Talk-show-urile politice de la Realitatea TV doresc să le arate cetățenilor adevărul, să-i ajute să voteze mai bine, subliniază consultantul politic, adăugând că acest tip de sondaje nu fac decât să ne arate că telespectatorii Realitatea TV gândesc corect.

”PNL astăzi o duce atât de prost pentru că este condus prost. Într-un autocar sunt un șofer și un ghid turistic. Șoferul e Orban. Dacă de mai mult de un an au fost sute de mii de oameni împotriva lui Dragnea și ai săi, tu, ca alternativă, zice-se, să nu poți convinge o parte dintre protestatari să vină de partea ta, să vedem niște fețe noi?! Ei sunt interesați să supraviețuiască. Când li se pune oglinda în față sunt foarte supărați”, a evidențiat Cozmin Gușă.

Liberalii să nu mai dea telefoane ”în stânga și în dreapta” în urma rezultatelor sondajului Realitatea, ci să vină la TV ”să-și spună părerea înfruntând criticile aduse de reporterii noștri, dar care sunt vocea publicului”, a mai precizat consultantul politic. ”Îmi pare rău că a ajuns PNL să fie considerat caz al Realității”, a completat acesta.

Țara e precum o companie care trebuie dusă spre profit, iar politicienii ar trebui să vină să livreze soluții ca să ne meargă mai bine, susține Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.